Over ons bedrijf

Frans de Wit is een onafhankelijke Logistiek Service Provider van chemicaliën en koelgassen. Het familiebedrijf is in 1979 opgericht door Frans de Wit. In 2011 heeft zijn zoon Lars het stokje vol enthousiasme en met grote ambities van hem overgenomen.

Vanaf de start van ons bedrijf verzorgen we de logistiek van koelgassen en vloeibare chemicaliën in tankcontainers. Inmiddels zijn onze activiteiten uitgebreid tot een one-stop-shopping bedrijf voor onze (inter)nationale klanten.

Onze bedrijfvoering
Wij streven naar een gezonde en duurzame bedrijfsvoering en een goede concurrentiepositie in de markten. Omdat wij werken met gevaarlijke stoffen, is het noodzakelijk dat wij voldoen aan strikte eisen:

  • veilig: geen risico's voor medewerkers, derden, goederen en milieu;
  • hoge kwaliteit: meedenken met de klant, oplossingsgericht en goed opgeleide mensen die altijd voor de extra mile gaan;
  • duurzaam: maatschappelijk verantwoord en duurzaam financieel resultaat;
  • eerlijk: ethisch verantwoord, wederzijds respect, eerlijk zaken doen, het naleven van wet- en regelgeving;
  • sociaal: open, transparant, respect voor mensen en voor fundamentele rechten.

Benieuwd naar onze visie op de logistieke sector?
In Ondernemend Nederland gaven we onze visie op de logistieke sector chemie. Aandachtspunten zijn efficiëncy, veiligheid en milieu. Bekijk de bedrijfsfilm

Wij delen de droom van miljoenen mensen
Een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom dragen wij als KWF Zakenvriend bij om deze droom waar te maken. U ook?

Laatste nieuws

22 09

Aanstelling operationeel manager

In het traject van verdere professionalisering van onze organisatie heeft er onlangs een procedure plaatsgevonden voor het invullen van de functie van operationeel manager. Ik ben blij u te kunnen melden dat deze is benoemd in de persoon van Herman Specht.

Herman heeft een ruime ervaring in de logistieke sector en heeft diverse leidinggevende posities bekleed en zal binnen Frans de Wit Group verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de operationele afdelingen Transportplanning, Customer Service en het Containerdepot.

Uw contacten voor de dagdagelijkse operationele zaken (orders, orderopvolging etc.) zullen niet veranderen. Voor overige zaken kun u Herman bereiken op een van de volgende manieren:

Telefoon: +31 168 38 7075
Email: herman.specht@fransdewitgroup.com

Lees verder
23 10

New Services added: heating of acrylic acid & storage of waste

We are pleased to announce that we have extended our services by obtaining a permit for intermediate storage of ISO-tanks containing waste materials in bulk.
This enables us to serve customers with a demand for intermediate storage of their waste products and completes our abiltity to transport waste in bulk.

Furthermore, we would like to share with you, that we are currently running trials on a brand new installation that was especially designed to heat Acrylic Acid in the safest way possible.
Acrylic Acid is a product with a very small margin between the desired temperature and the point of polymerisation, for that reason regular heating by means of steam or hot-water is considered unsafe.
The installation is expected to be up and running in a few weeks from now.

Lees verder