Over ons bedrijf

Frans de Wit is een onafhankelijke Logistiek Service Provider van chemicaliën en koelgassen. Het familiebedrijf is in 1979 opgericht door Frans de Wit. In 2011 heeft zijn zoon Lars het stokje vol enthousiasme en met grote ambities van hem overgenomen.

Vanaf de start van ons bedrijf verzorgen we de logistiek van koelgassen en vloeibare chemicaliën in tankcontainers. Inmiddels zijn onze activiteiten uitgebreid tot een one-stop-shopping bedrijf voor onze (inter)nationale klanten.

Onze bedrijfvoering
Wij streven naar een gezonde en duurzame bedrijfsvoering en een goede concurrentiepositie in de markten. Omdat wij werken met gevaarlijke stoffen, is het noodzakelijk dat wij voldoen aan strikte eisen:

  • veilig: geen risico's voor medewerkers, derden, goederen en milieu;
  • hoge kwaliteit: meedenken met de klant, oplossingsgericht en goed opgeleide mensen die altijd voor de extra mile gaan;
  • duurzaam: maatschappelijk verantwoord en duurzaam financieel resultaat;
  • eerlijk: ethisch verantwoord, wederzijds respect, eerlijk zaken doen, het naleven van wet- en regelgeving;
  • sociaal: open, transparant, respect voor mensen en voor fundamentele rechten.

Benieuwd naar onze visie op de logistieke sector?
In Ondernemend Nederland gaven we onze visie op de logistieke sector chemie. Aandachtspunten zijn efficiëncy, veiligheid en milieu. Bekijk de bedrijfsfilm

Wij delen de droom van miljoenen mensen
Een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Daarom dragen wij als KWF Zakenvriend bij om deze droom waar te maken. U ook?

Laatste nieuws

17 07

Uitbreiding ADR opslag voor tankcontainers

Momenteel realiseren wij een uitbreiding van ons containerdepot.
E.a.is ingegeven door de aanhoudende vraag naar opslagcapaciteit voor geladen tankcontainers met gevaarlijke stoffen (ADR) en zal naar verwachting voor het einde van Juli 2018 gereed zijn.

Lees verder
30 04

Inloopsollicitaties

Wegens aanhoudende groei en daarmee gepaard gaande groei vragen wij nog steeds chauffeurs voor zowel dag- als meerdaags werk.

Om het solliciteren makkelijker te maken organiseert Frans de Wit International BV komende tijd inloopsollicitaties.

Loop dus gewoon bij ons binnen van maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00.

Lees verder