Overname Int. Transportbedrijf P. van Arendonk & Zn BV door Frans de Wit International BV

Frans de Wit International BV te Moerdijk neemt per 5 september de bedrijfsactiviteiten over van Int. Transportbedrijf P. van Arendonk & Zn BV uit Oosterhout (NB). De overname past volledig bij de groeistrategie van Frans de Wit International BV. Eigenaar Adrie van Arendonk van het gelijknamige transportbedrijf blijft voorlopig betrokken bij de transportactiviteiten om de overname goed te begeleiden.

Directeur Lars de Wit van Frans de Wit International BV: “De overname past volledig bij onze wens en ambitie om onze groei en positie in de markt en onze dienstverlening als one-stop-shop voor de (tank)containerlogistiek verder uit te breiden en ons serviceniveau richting onze klanten nóg verder te verbeteren. We breiden de diensten uit met (geladen) opslag- en reparatie van tankcontainers en andere depot-gerelateerde zaken op ons eigen containerdepot in Moerdijk. De overname waarborgt de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten van Int. Transportbedrijf P. van Arendonk & Zn BV.”

Daarom Int. Transportbedrijf P. van Arendonk & Zn BV
Int. Transportbedrijf P. van Arendonk & Zn BV uit Oosterhout (NB) is gespecialiseerd in het (internationale) vervoer van tankcontainers. Het internationale transportbedrijf heeft jarenlange ervaring in het vervoer van vloeistoffen. Ze bezit verscheidene combinaties, waarmee vloeibare chemicaliën door heel Europa getransporteerd worden. Met de overname wordt het transportbedrijf onderdeel van een organisatie met 75 medewerkers, 45 trekkende- en ruim honderd getrokken eenheden, die gezamenlijk hun diensten aanbieden onder de naam Frans de Wit International BV.

Groeistrategie Frans de Wit International BV
De afgelopen jaren groeide Frans de Wit International BV hard, ondanks de economische crisis die in de branche duidelijk zichtbaar was. Het familiebedrijf Frans de Wit International BV heeft zich als internationale onafhankelijke Logistiek Service Provider, sinds 1979 toegelegd op het verlenen van diensten aan de (petro)chemische industrie en is gespecialiseerd in de logistiek van koelgassen en vloeibare chemicaliën in tankcontainers. Frans de Wit International BV staat garant voor een vlotte afhandeling van het logistieke proces rondom de producten van zijn (internationale) klanten.

Naar overzicht