Opslag en handeling van tankcontainers

De opslag van uw goederen gebeurt in onze modere containerterminal in Moerdijk. Wij hebben ruimte voor +/- 2500 teu ADR- en niet ADR-goederen (geladen en ongeladen). Moerdijk ligt strategisch tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en gunstig ten opzichte van het Ruhrgebied. Moerdijk is bereikbaar over de weg, per binnenvaart (barge) of per spoor.

Veiligheidsvoorzieningen
De containerterminal is voorzien van alle benodigde veiligheidsvoorzieningen: zoals blusvoorzieningen, een calamiteiten unit (spill unit) en vloeistofdichte vloeren. Uiteraard beschikken wij als BRZO-bedrijf over alle vergunningen voor de langdurige opslag van uw goederen.

Bonded storage
Onze containerterminal biedt ook ruimte voor opslag van goederen met een douanestatus. Hiervoor beschikken wij over een "entrepot C" en we zijn AEO-Full gecertificeerd.

Extra services

  • Transhipments: we regelen het overpompen van chemicaliën in een andere container.
  • Blending: onze specialisten mengen chemicaliën of voegen ze samen. We pompen van tankcontainer naar tankcontainer of van tankcontainer naar tankauto of vice versa.
  • Douaneopslag- en afhandeling: we verzorgen het inklaren van goederen en de opslag van goederen met douanestatus (bonded storage) in ons containerdepot. De opmaak van T1 (transit)documenten en exportdocumentatie.
  • Reparaties aan tankcontainers: nog iets over vermelden?
  • Heel recovery: terugwinnen van de dampfase van diverse soorten gassen om gastanks te reinigen, of het voorkomen van ladingverlies.
  • Dauwpuntmetingen: we voeren dauwpuntmetingen uit om het vochtgehalte in gastanks te bepalen.

Heeft u interesse?
Heeft u interesse in deze dienst, of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier

Laatste nieuws

06 09

Nieuwe bedrijfsfilm

Het is met trots dat wij onze nieuwe bedrijfsfilm presenteren.

Deze film geeft een goede indruk van de services die wij aanbieden en de opslagcapaciteit na de laatst gerealiseerde uitbreiding.


Of klik hier om de presentatie te bekijken

Lees verder
17 07

Uitbreiding ADR opslag voor tankcontainers

Momenteel realiseren wij een uitbreiding van ons containerdepot.
E.a.is ingegeven door de aanhoudende vraag naar opslagcapaciteit voor geladen tankcontainers met gevaarlijke stoffen (ADR) en zal naar verwachting voor het einde van Juli 2018 gereed zijn.

Lees verder